logo FrieslandCampinaSupply Network Planner

Solliciteer hier
Locatie:
Aalter
Ploegenstelsel:
dag
Contract:
onbepaalde duur

Functie

 

Je staat in voor het opstellen, monitoren en aanpassen van een optimaal supply network plan voor het toegekende deel van het supply netwerk met een tactische en operationele horizon. Dit moet gebaseerd zijn op de geconsolideerde OpCo demand plannen, rekening houdend met vooropgestelde service overeenkomsten, voorraadniveaus en planning parameters om hiermee de verzochte performance te realiseren tegen de laagst mogelijke kosten.

Profiel

 

 

- Je bent een uiterst gedreven en dynamisch persoon die affiniteit heeft opgebouwd met planning en dit combineert met een sterke interesse voor projectwerk.

- Je kent het reilen en zeilen in een productieomgeving en je hebt minimum een bachelor niveau én een succesvolle ervaring van 3 jaar op zak.

- Je beschikt over algemene SAP ervaring en specifieke kennis van SAP APO SNP is een pluspunt.

- Je kan zeer vlot overweg met Outlook, Excel en Powerpoint.

- Je beschikt over een sterke dosis organisatievermogen gekoppeld aan een hands on mentaliteit om in de continue en meest optimale detailplanning te voorzien.

- Je bent een kei in het omgaan met mensen en weet vlot contact te leggen en samen te werken met collega’s van planning, productie, sales en distributie in functie van correcte en duidelijke afspraken.

- Je werkt van nature zeer nauwkeurig, zelfstandig en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin om zaken tot in de puntjes af te werken.

- Je bent flexibel, denkt oplossingsgericht en kan om met een snel veranderende omgeving waarin piekmomenten in workload en (mentale) belasting mogelijk zijn.

- Je bent mobiel en bereid om af en toe te werken in Amersfoort.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende job met een aantrekkelijke verloning en tal van extralegale voordelen

Solliciteer hier
Facebook LinkedIn Twitter Mailen

Vragen?

Voor meer informatie, neem contact met:
Koen De Bie
HR Business Partner
+32 9 325 33 39

Bekijk de route naar je werk

Bereken route